Info clienti
Info clienti - Sibiu: 0269 216776    0369 405040    0372 708787
Programare montaj roti
Programare montaj roti - Sibiu: 0369 405060
Ofertare mecanica
Ofertare mecanica - Sibiu: 0369 405040 int.503
Sigemo - 20 ani
Program Program Sibiu:
L-V: 7:00-22:00
S: 8:00-17:00

Politica prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC SIGEMO IMPEX SRL in calitate de proprietar al www.sigemo.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi sau programari online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SIGEMO IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de clientii nostri.

Sigemo Impex SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 15679.

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de confirmare si procesare a comenzilor sau programarilor si de stocare a inregistrarilor video efectuate in cadrul operatiunilor de ITP. Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care se doreste crearea unui cont pe site-ul www.sigemo.ro, este necesara furnizarea unei adrese de e-mail valide. De asemenea, colectarea datelor se poate face pentru: reclama, marketing si publicitate, statistici proprii, pentru sondaje de produs, precum si pentru servicii de comunicatii electronice. Tertii care au acces la date sunt: companiile de livrare si serviciile de e-mail marketing. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a oferi aceste date determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Inregistrarile video trebuie sa le efectuam si sa le stocam pentru desfasurarea procedurilor standard in vederea realizarii ITP-ului si a le pune la dispozitie personalului autorizat R.A.R.

Transmiterea datelor personale sau inregistrarile video unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. Personalul Sigemo este obligat sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Parte responsabila

Parte responsabila, in sensul legii protectiei datelor personale, este Sigemo Impex SRL, cu sediul in Selimbar, str. Sibiului, nr. 26, jud. Sibiu.

Utilizarea datelor cu caracter personal

SC SIGEMO IMPEX SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.sigemo.ro se angajaza sa nu transmita inregistrarile video si datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, respectiv sa le puna la dispozitie angajatilor RAR (aici facem referire la inregistrarile cu autovehiculele clientilor); SC SIGEMO IMPEX SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site sau de inregistrarile video, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Prin accesarea Site-ului si plasarea unei comenzi online pe www.sigemo.ro, www.anvelopejantecluj.ro, www.anvelopejantebucuresti.ro sau pe alta adresa web sau de e-mail, apartinand societatii, in orice punct de lucru din Romania sau prin prezentarea autovehiculelor pentru realizarea ITP-ului, clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal sau inregistrarile video si ca este in cunostinta de cauza, ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Prin efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii/utilizatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date Sigemo si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
  • activitati de marketing, prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) la adresele de e-mail comunicate catre Sigemo;
  • participarea la concursuri si promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari.

    Pe baza unei cereri transmise catre adresa office@sigemo.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
  • dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
  • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita);
  • dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
  • dreptul de a se adresa justitiei.
    Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus este prin e-mail, la adresa office@sigemo.ro. sau orice alta adresa apartinand societatii, din locatia in care utilizatorul a accesat societatea noastra.

    Daca comandati pneuri, roti complete sau jante de la noi, avem nevoie de talonul masinii respectiv certificatul de inmatriculare. Pentru ce necesita grupul Sigemo aceste date?
    1. Daca pneurile, rotile sau jantele comandate nu pot fi livrate in mod exceptional, solicitam talonul masinii sau certificatul de inmatriculare pentru a va face o oferta alternativa.
    2. Folosim aceste date pentru a face o autentificare suplimentara a datelor dumneavoastra de comanda.
    Daca solicitati efectuarea serviciului ITP, inregistram automat derularea acestuia, deoarece reprezentantii RAR ne solicita inregistrari cu modul de efectuare a acestuia, respectiv cu stadiul fizic al autoturismului.

    Utilizarea cookie-urilor

    Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor.

    In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, sigemo.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul de client Sigemo si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele vizitatorilor. Un exemplu de astfel de retea terta este Google care poate folosi cookie-uri pentru a afisa ulterior publicitate online pe baza vizitelor anterioare pe acest site.

    Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele, evidentiate prin comportamentul de navigare.