Meniu
Cos Cumparaturi

Confort si siguranta

Distanta de franare

Distante de franare

Pe carosabil umed anvelopele se comportă pur şi simplu diferit, distanţa de frânare mărindu-se considerabil.

Rezultat concludent: anvelopele de vară, cu o uzură avansată, parcurg o distanţă de frânare vizibil mărită în cazul carosabilului ud.

În cazul în care profilul anvelopei are o adâncime de sub 3 milimetri, anvelopele se recomandă a fi schimbate, chiar dacă adâncimea minimă a profilului prevăzută de legislaţie este de 1,6 mm.

De ce avem nevoie de anvelope de iarna şi de vară

Anvelopa este singura legătură pe care o aveţi cu drumul.

în calitate de specialişti în anvelope dorim să vă familiarizăm cu aceste produse de înaltă tehnologie.

Anvelopele au un rol hotărâtor în ceea ce priveşte securitatea dumneavoastră. Dezvoltarea tehnologică a determinat implicarea unui număr foarte mare de specialişti-cercetatori în rezolvarea acestei probleme.

Reţineţi regula de bază: la temperatura de 7°C trebuie schimbate anvelopele. Numai cine foloseşte anvelope de vară şi de iarnă va rămâne întotdeauna pe drumul cel bun.

Anvelopele sunt produse tehnologice de vârf, cu proprietăţi deosebite, dar orientate spre satisfacerea cerinţelor impuse de fiecare anotimp in parte. Pentru a le exploata la randament maxim, în primul rând trebuie să se stabilească balanţa favorabilă a proprietăţilor. Aceasta este sarcina specialiştilor.