Info clienti
Info clienti - Sibiu: 0269 216776    0369 405040    0372 708787
Programare montaj roti
Programare montaj roti - Sibiu: 0369 405060
Ofertare mecanica
Ofertare mecanica - Sibiu: 0369 405040 int.503
Sigemo - 20 ani
Program Program:
L-V: 7:00-22:00
S: 8:00-17:00

Despre noi

Sigemo 20 de ani SIGEMO IMPEX este o societate comercială fondata in 1994, avand in prezent un capital social de 2,000,000 lei. Activitatea de bază de la înfiinţare şi până în prezent este de comert cu anvelope şi jante auto pentru toată gama de autovehicule respectiv: autoturisme, autocamioane, motociclete, utilaje industriale şi utilaje agricole.

Suntem in topul distribuitorilor de anvelope premium de autoturisme, autoutilitare si camioane din Romania (din punct de vedere al vanzarilor realizate in ultimii 5 ani si a numarului de clienti onorati).

Cu sediul si depozitul central la Sibiu, unde in permanenta detinem peste 40.000 anvelope si 5.000 jante, Sigemo vine cu un concept occidental, de service roţi integrat: vânzarea de anvelope şi jante şi montarea lor în cel mai scurt timp, mai bine şi mai ieftin, precum şi service auto rapid.

Incurajati de succesul obtinut pe piata sibiana am deschis in ultimii 4 ani, cu aceleasi dotari si standarde inalte de calitate, alte 5 service-uri de roti (depozit+showroom+atelier vulcanizare) in tara: Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Brasov, Targu-Mures si Deva si 2 depozite regionale la Bucuresti si Timisoara.

Anvergura si succesul in afaceri ale firmei Sigemo se datoreaza si celor peste 5000 clienti persoane juridice si peste 6000 cumparatori persoane fizice care au beneficiat in fiecare an de produseloe sau serviciile noastre, fie in centrele noastre de montaj, fie prin intermediul firmelor de curierat rapid direct la ei acasa.
Strategia noastra consta in dezvoltarea brandului SIGEMO, treptat si sigur, pe baza portofoliului de clienti multumiti.

Sistemul de management al calităţii in Sigemo a fost stabilit şi implementat în mod corespunzător, iar organizaţia îl aplică în conformitate cu standardul ISO 9001 pentru următoarele domenii de activitate:

  • comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule;
  • întreţinerea şi repararea autovehiculelor;
  • recuperarea deşeurilor nemetalice reciclabile.

Strategia de dezvoltare pe termen lung ne obligă să avem un personal de înaltă calificare, stocuri permanente cu o bogată diversificare tipo-dimensională şi de modele, o distribuţie promptă către toţi clienţii noştri şi nu în ultimul rând un serviciu profesionist pentru montarea, echilibrarea şi vulcanizarea anvelopelor. In completare, asiguram clienţilor noştri, un pachet de servicii rapide de întreţinere şi reparaţii auto precum:

  • spălătorie auto;
  • schimburi de filtre (aer, polen, ulei, motorină, benzină);
  • reparaţii şi verificări ale trenului de rulare si sistemului de frânare;
  • geometrie roţi (autoturisme şi camioane);
  • inspecţii tehnice periodice.

Suntem un colectiv tânăr, cu media de vârsta de sub 35 de ani, dornic de afirmare şi pregătit pentru exigenţele unei pieţe concurenţiale raportată la cel mai ridicat nivel european.
Sigemo poate fi partenerul dumneavoastră de afaceri sincer şi devotat, motivat de încredere şi seriozitate totodata dornic de colaborare. Sigemo, din postura de reprezentanta RIAL pentru Romania, oferă sprijin tehnic, material şi publicitar pentru comercializarea produselor RIAL.
De aceleaşi condiţii puteţi beneficia şi în cazul marcilor de anvelope Michelin, Goodyear, Bridgestone, Continental si Pirelli, unde asiguram distributia in toata ţara.

Langa tine!

Sigemo este acum prezent in opt orase din Romania. In afara de Sibiu, ne puteti gasi si in Cluj-Napoca, Brasov, Alba-Iulia, Deva, Targu-Mures, Timisoara si Bucuresti.