Meniu
Cos Cumparaturi

Termeni si conditii

Preturile produselor

Preturile produselor la promotii sunt valabile doar la achizitionarea acestora prin intermediul magazinului online www.sigemo.ro. Acestea contin TVA si taxa eco. www.sigemo.ro isi rezerva dreptul de a solicita un avans in urmatoarele situatii:

- pentru comenzi care depasesc o anumita valoare,

- pentru anvelope cu dimensiuni atipice,

- pentru anvelopele care se aduc la comanda clientului.

Pretul platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii. Depunem eforturi continue pentru ca informatiile cu privire la produse, descriere si preturi sa fie corecte. Anumite specificatii ale produselor pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Modalitati de livrare

In cazul in care ati comandat mai putin de 4 anvelope sau de 4 jante pentru turisme, veti plati si un cost unic de transport in valoare de 20 lei.

Pentru 4 anvelope sau 4 jante pentru turisme, comandate la noi, va oferim transportul gratuit.

Transportul este asigurat in aria de acoperire a colaboratorilor nostri: FAN COURIER si SAMEDAY.

Termenul de livrare este de aproximativ 1 - 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 16:00.

Prin exceptie, termenul de livrare este de pana la 14 zile lucratoare in situatiile in care operativitatea livrarii este afectata de evenimente speciale (cu titlu de exemplu: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, adresa de livrare in afara retelei de curierat, campanii de reduceri: Black Friday, Cyber Monday..., etc.)

Pentru anvelopele / jantele pentru camion sau agroindustriale transportul nu este gratuit, taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate si se comunica de catre agentii nostri de vanzari.

In caz de produse lipsa la livrare, produse deteriorate sau alte neconcordante, acestea vor fi specificate in scris pe documentul de transport al livratorului si se va intocmi la fata locului un proces verbal de constatare.

Toate neconcordantele se vor comunica si reprezentatilor SC SIGEMO IMPEX SRL prin telefon sau e-mail.

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului si lipsa procesului verbal de constatare, nu va fi acceptata nicio reclamatie, nici de catre livrator si nici de catre SC SIGEMO IMPEX SRL.

Stocuri si promotii

Oferta noastra este foarte variata, zilnic avem sute de modele, in stoc, pentru gama de autoturisme,  SUV - 4x4 , autoutilitare, camioane si agroindustriale.

In fiecare clasa de anvelope oferim saptamanal zeci de modele de anvelope cu preturi promotionale, in functie de sezon si de campanie.

Modalitati de plata

1. Card bancar online

Se acceptă la plată carduri  Visa (Verified by Visa ) si MasterCard (MasterCard Secure Code). Procesarea platilor se face prin serviciul securizat Plati Online.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Platile cu carduri emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

SC SIGEMO IMPEX SRL nu percepe niciun comision pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul tranzactia dvs va aparea pe extrasul de cont cu numele: SIGEMO IMPEX.

Pentru comenzile plasate cu ridicare din sediile SIGEMO si platite cu cardul online, termenul de ridicare este de maxim 5 zile calendaristice. Daca in acest timp produsele nu au fost ridicate de catre client, comanda, implicit tranzactia, se vor anula.

2. Plata ramburs In cazul in care alegeti livrarea produselor prin curierat rapid puteti opta pentru varianta platii doar la primirea produselor .

3. Plata in numerar se poate efectua la toate punctele de lucru SIGEMO.

4. Plata cu cardul bancar se poate efectua la toate punctele de lucru SIGEMO prin intermediul terminalului POS, fara comision. În această situaţie se eliberează factură fiscală şi bon de casă pe loc.

5. Plata prin ordin de plata anticipat. Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi pe e-mail factura care poate fi folosita pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi expediata sau va putea fi ridicata de la unul din punctele de lucru SIGEMO imediat dupa ce vom primi confirmarea transferului bancar.

Renuntarea la cumparare

Efectele utilizarii dreptului de retragere

In cazul in care doriti sa va retrageti din prezentul contract, puteti exercita, in scris, acest drept fara a preciza motivele, cu respectarea termenului limita de exercitare in termen de 14 zile, incepand de la ziua incheierii contractului/receptionarii marfii. In acest sens, trebuie sa ne informati la adresa SC SIGEMO IMPEX SRL, din Selimbar, str. Sibiului, nr. 26, jud. Sibiu, cod postal 557260, numar de telefon 0269/216776, e-mail office@sigemo.ro, asupra deciziei dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu, o scrisoare trimisa prim posta, fax sau e-mail).

Puteti folosi modelul de retragere anexat, dar nu este obligatorie folosirea lui.

Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cerereii de retragere.

Pentru a respecta termenul limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare, noua, in care a fost livrat, respectiv in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu puteti beneficia de dreptul la retragere daca articolele, anvelopele, jantele, lanturile sau alte produse achizitionate de la SIGEMO, au fost montate sau daca prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, etc.

Dumneavoastra sunteti responsabil daca valoarea articolelor este diminuata in urma manipularii neconforme ale acestora, in alt scop decat cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile si modul de functionare, asa cum ar fi fost posibila intr-un magazin. In acest caz ne rezervam dreptul de a retine despagubiri sau chiar de a refuza despagubirea. Pentru a evita aceasta situatie, va recomandam sa nu folositi articolele si sa evitati orice actiune care le-ar putea reduce valoarea.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul la retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator. Acesta clauza se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile legate de transportul produsului, pe care le veti suporta integral dumneavoastra.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data intrarii in posesia fizica a bunurilor.   

In urma rambursarii nu vor fi percepute comisioane.

Rambursarea se va efectua dupa momentul receptionarii bunurilor la sediul SIGEMO.  

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.